Lilysims
Lilysims
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

Kattints a képre a teljes mérethez!
 
Menü
 

   

          

 

Moore Saga
 
A sors játéka
 
Előzetes a következő részből

      

 
A Sims 2 és a kiegészítők leírásai
 
Telepítőkódok
 
NAGY Ő 2
 
12 hónap a farmon
 
Videók
 

Kattints a képre a teljes mérethez!        

Jó utat

Újdonságok a THE SIMS 2 Jó utat! kiegészítőben

Úticélok

Simjeid három elkészített cél közül választhatnak, vagy te magad is készíthetsz egyéni úticélokat. Akár a Távol-Kelet egzotikuma mellett döntenek, akár egy hegyvidéki menedékhelyen pihenik ki fáradalmaikat, akár egy trópusi sziget napsütését választják, jól fogják érezni magukat.

 *Takemizu falu
 - Nyugalmas Zen kertek, és helyi csemegék üdvözlik simedet a Távol-Keleten. Akár jógáznak egy nanafa alatt, akár a feszültséget áztatják ki magukból egy természetes melegvizes forrásban, a Takemizuban töltött vakáció ideális a stressztől és anyagiasságtól megfáradt simek számára. Foglalj le még ma egy utat, és hagyd, hogy a nyugalom elborítsa simjeidet.

elindulás

szobaszervíz

bárkit megkérhetsz,hogy fényképezzen le

 

megkóstolhatod a helyi specialitásokat

teázhatsz

mahjongozhatsz

a helyiekkel együtt meditálhatsz és pl a nindzsától megtanulhatsz teleportálni.

masszíroztathatsz és megtanulhatod a különböző masszírozásokat

gőzfürdőzhetsz

szaunázhatsz

kincset kereshetsz

a méhek is megtámadhatnak

*Háromtó
 - Menekülj el a Háromtó természetközeli tájára, az ideális hegyvidéki vakáció színhelyére! Csodálatos kék tavaival és illatos fenyőfáival Háromtó rengeteg lehetőséget kínál a sportos simek számára. Simjeid baltákat dobálhatnak, farönköket görgethetnek, és mályvacukrot süthetnek tábortűzön, miközben a friss hegyi levegőn sütkéreznek. Térj vissza Természetanya keblére Háromtónál!

ilyesmi szobrokat látni

az első kerék

mályvacukor sütés

 

találkozhatsz a jetivel,akivel ha összebarátkozol hozzád is költözhet.

* Twikkii-sziget
 - Festői szépségű öblök, buja trópusi kertek: a Twikkii-sziget az ideális vakáció helyszín. Repítsd el ide simjeidet, hogy élvezhessék a folyamatos napsütést, a homokvárak építését, az óceánban való úszkálást, és küldd el őket különböző túrákra, ahol vízisízhetnek, üvegfenekű csónakokkal járhatják az óceánt és helikopterről nézhetik a tájat. Hagyd el egy időre simjeid szokásos, kilenctől ötig időbeosztását, és lazíts, szigeti stílusban!

tengerpart

úszás a tengerben

napozás előtt fontos bekenni magunkat.

napozhatunk,sőtt le is barnulhatunk

homokvárat építhetünk, és kagylókat kereshetünk a parton

tűztáncot tanulhatunk

felfedezhetünk egy kalózhajót.

suveníreket vásárolhatunk.
Szünidő
Amikor simjeidet elfogja az utazhatnék, csak egyet lehet tenni: összepakolni a csomagokat, és irány a vakáció! Simjeid számára a „Vakáció... vakáció lefoglalása” parancs segítségével tudsz lefoglalni utazást telefonon vagy számítógépen keresztül.

Az indulás napján simjeidet a repülőtérre szállítják, ahonnan elrepülnek választott úticéljukra. Miután simjeid megérkeztek a hotelbe, válassz ki egy szobát a szabadok közül, kattints az ajtajára, és válaszd a Lakosztály lefoglalása utasítást. A szobára kattintva egy éjszaka árát is látod. Annyi szobát foglalsz le, amennyit csak akarsz: rakhatod simjeidet egy szobába, ha az olcsóság a szempont, de akár a fél hotelt is lefoglalhatod.Miután az összes sim számára elegendő szobát foglaltál le, a simek egyikének be kell jelentkezni a recepción (kattints a recepciós pultra, és válaszd a Bejelentkezést). A simek használhatják a hotel közösségi létesítményeinek egy részét, de ahhoz, hogy hozzáférhessenek a szobákhoz, be kell jelentkezniük, tehát bizonyosodj meg arról, hogy van szobájuk, mielőtt kifárasztanák magukat.

 * Túrázás
 - A helyi turistakalauz segítségével a simeknek látványos helikoptertúrát, madárnéző kirándulást, izgalmas vízisízést és még rengeteg minden mást foglalhatunk le. Csak találd meg a kalauzt, kattints rá, válaszd a Túra lefoglalása parancsot és egy felugró információs ablak tájékoztat, hogy milyen hosszú a túra és mennyibe kerül. A túrák alatt simjeid egyedi körülményekkel kerülhetnek szembe – reakciójuk dönti el, hogy mennyire élvezik a kirándulást.  

 * Képek készítése
 - Simjeid képi bizonyítékokat is haza vihetnek vakációs élményeikről. Miután a fotó alanyául szolgáló simet kiválasztottad, válassz ki egy másik simet, és kattints a Fotózz le parancsra. Ha ez nem lenne elég, kattints a fotóalanyra, válaszd a Pózolás opciót, és válassz ki egyet a lehetőségek közül. Simed felveszi a kiválasztott pózt, és úgy marad a kép elkészültéig. Simjeid fénykép élményeit a vakációról a Történetmód kiválasztásával tudod megnézni. A vakáció alatt készült képeken kis ikonok jelzik, hogy hol készült a fotó, ennek révén könnyebb lesz majd az új fotóalbum elkészítése és rendberakása.
 - Simed számítógépe segítségével ki is nyomtathat képeket, hogy aztán a falra tegye őket. Fotóalbumot is rendelhetsz, hogy megszabd, melyik képeket akarod megmutatni, amikor simjeid megnézik az albumot.  

 

 * Egzotikus ételek
 - Simjeid a helyi ízeket is megkóstolhatják.  Találj egy ételstandot, kattints rá, és válaszd az Étel rendelése parancsot, majd a kívánt ételt. Ha simjeid kifáradtak a folyamatos túrázásban és izgalmakban, a szobatelefont is használhatják a szobaszerviz eléréséhez.

 * Ízleld meg a helyi kultúrát!
 - Minden úticélnak egyéni szokásai és tárgyai vannak, amelyek csak rá jellemzőek. A helyiekkel társalgó simjeid újfajta táncokat, történeteket, üdvözléseket és rengeteg mást tanulhatnak, de eltarthat egy ideig, amíg jól magtanulják ezeket az új szokásokat.
A simek különleges tárgyakat is kereshetnek, amelyeket aztán haza is vihetnek. Találhatnak dolgokat a parton, különleges tárgyakat áshatnak elő, avagy szuveníreket vehetnek a helyi boltokban. Minél több tárgyat visznek magukkal haza, annál jobban emlékeznek a vakációra.

 * Nyaralók
 - Ha simjeidnek elég pénze van, saját otthonuk is lehet, távol az igazitól. Az egzotikus, kedvelt helyeken található házak kicsit többe kerülhetnek, de gondolj arra is, hogy simjeid megússzák a hotel számlákat!
 - Ahhoz, hogy egy tóparti kunyhót, hegyi kabint, vagy távol-keleti menedéket vehessél, simedet a telefonhoz vagy számítógéphez kell küldened, majd válaszd az „Ingatlaniroda... nyaraló vásárlása” parancsot. Simed kiválaszthatja új ingatlanját az elérhetők közül. Amint simjeidé a hely, szabadon módosíthatják. 

* A vakáció hatása
 - Simjeid felfrissüléséhez a legjobb módszer, ha vakációra küldöd őket! A szórakozás és pihenés gondtalan napjai után simjeid nem csupán lebarnultságukkal büszkélkedhetnek. Sok tényező határozza meg, hogy simjeid vakációja hogy sikerül. Ha egy vakáción jó dolgok történnek (például kapcsolatok javulnak, vagy simjeid jutalomtárgyakat találnak), simjeid kedvező hatásra számíthatnak. Ám ha rossz dolgok történnek (például simed ellenséget szerez), simed nem épp felfrissülve érhet haza!

Úticél létrehozása

Hozd létre saját vakációs szomszédságaidat, ahova simjeid elmenekülhetnek a napi robot elől! Válassz egy úticél-sablont (távol-kelet, hegyvidék vagy sziget) majd bővítsd hotelekkel, látnivalókkal, tevékenységekkel, közösségi helyekkel és még sok minden mással.


 * Az öbölben
 - A telek tárolóban új, különleges telkeket találhatsz. Ha a parton akarsz házat, válassz tengerparti telket ebből a kategóriából, és helyezd egy óceán melletti útra. Egy tengerparti telek úgy helyezhető el, ha érintkezik a vízzel.
 - Alakítsd öblödet kedved szerint az építés módban található terep-eszközök használatával, és adj hozzá nedves, avagy száraz homokot, vagy kavicsokat. Adj hozzá pár pálmafát a kert szekcióból, és öblöd lassan formát önt majd.

 *Gondoskodj a tömegről
 - Új vakációs csomópontod mindenhonnan simeket vonz majd magához, így győződj meg róla, hogy elegendő helyed van, hogy elszállásolhasd őket egy hosszú nap után. Keress nem kategorizált hoteleket a telkek és házak tárolójában, majd kedved szerint helyezd el őket a szomszédságban.
 

Ékszerek
Dobd fel simjeidet egy kis színnel vagy csillogással! Kiválaszthatod a tökéletes ékszert simjeid kiválasztott öltözékeihez. Nyakláncoktól az orrkarikákig; add hozzá a megfelelő végső simítást simjeid ruhatárához!


Választhatsz olyan ékszereket, amiket a simek egész idő alatt hordanak, vagy választhatsz különböző ékszereket minden egyes öltözékhez. Egy kinézet kiválasztásához győződj meg róla hogy a legfelül az Ékszerek választása mindenhez opció szerepel (az egyéni öltözék kategóriák ekkor ki vannak szürkítve). Hogy minden egyes kategóriához külön ékszereket választhass, az Ékszereket választása kategóriaként opciót válaszd, és aztán egyenként kattints minden kategóriára az ékszerek beállításához.

 

 
Szavazás

Ki nyerje a 12 hónap a farmon fődíját?

Szavazz!!

 
Látogatók
Indulás: 2006-12-05
 
Sorozatok
 
Chat
Bocsi,hogy regis lett,de csak így tudom elkerülni,hogy a nevemben írkáljanak hülyeségeket.
 
Ötletek
 
Barkács
 
Segítség
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Társoldalaim

 

 

 

 

                      

 

 

 

 www.gportal.hu/web-sims2

 

 

 
Látogatók
látogató van itt
 
Extrák
 
Minisorozat verseny
 
2.MINISOROZAT VERSENY

SZOMSZÉDOM A SZERELMEM!

 

A SZERELEM MEGTALÁL!

 

BARBY EMLÉKKÖNYVE!

 

Egy nagy kiránulás + megletés

 

Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME